Yoga

In mijn yogalessen is het mijn missie om jou weer in contact te brengen met je hart. Met jouw authentieke zelf. Vrij van alle oordelen en hoge verwachtingen die je in je leven hebt gecreëerd. Vaak zijn we het contact verloren met wie we écht zijn. Onze bron. En leven we enkel nog vanuit ons hoofd. In mijn lessen wil ik je graag weer de connectie laten maken met je lichaam. En je laten voelen dat je 1 systeem bent, 1 met alles en ook al helemaal compleet.

In onze huidige maatschappij gaat alles snel. Alles moet snel, veel en meer. Dagelijks krijgen we meer prikkels te verwerken dan dat de mensen 100 jaar geleden in 1 jaar hoefde te verwerken. Er zijn nog nooit zo veel mensen geweest met een burn-out. Er is nog nooit zo veel behoefte geweest aan rust. Ik nodig je graag uit om deel te nemen aan 1 van mijn lessen om zelf te ervaren hoe het is om in het oog van de storm te komen. Daar waar je rust vindt in de chaos.

het lesaanbod

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de focus ligt op het passief stretchen van het bindweefsel. Door regelmatig Yin yoga te beoefenen, zul je merken dat…

Restorative Yoga

Restorative Yoga

Restorative yoga is zoals het woord al zegt, een herstellende vorm van yoga. Ondank je de hele les in relatief gemakkelijke en comfortabele houdingen blijft, gebeurt er een hoop.…

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een eeuwenoude techniek die zorgt voor een diepe ontspanning op verschillende lagen in ons lichaam. Nidra betekent letterlijk slaap. Maar het is veel meer dan slaap!