Testimonial

No Background

Color Background

Image Background

Grid Testimonials

Kim

Sinds een half jaar volg ik verschillende lessen zoals Yin, Restorative en yoga Nidra bij Esmee. Ik kan niet meer zonder. Haar lessen zijn top! Elke les staat in het teken van een onderdeel van verschillende meridianen. Na de lessen voel ik me opgeladen, tot rust en weer ontstresst! Ook een aantal keer mogen genieten van een privé-sessie; die zijn goud! Esmee is een lieverd, die fijn les geeft, je op je gemak stelt en ook duidelijk uitleg geeft! Haar studio straalt een positieve energie uit, is warm en sfeervol! Kortom; Yogaschool Balans is niet meer uit mijn leven weg te denken. Een absolute aanrader!

Kim
Lian

Ik ben hier pas begonnen met restorative yoga. Een aanrader voor iedereen die slecht kan ontspannen en slecht slaapt. Ik ben al bijna voor de helft van mijn slaapmedicatie af. Een goede begeleiding door Esmee helpt hier ook aan mee natuurlijk!

Lian
Tessa

Zeer prettige yoga school met kleine klasjes waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Esmee is een fijne docent en is betrokken met iedereen. De communicatie is vlot en de app voor het plannen van de lessen werkt top!

Tessa
Tineke

Wat een fijne yogaschool! Esmee heeft kalmte, rust en begrip. Begeleidt je in de juiste houdingen, maar zeker ook in wat het met je kan doen. Ik ben erg dankbaar dat ik yoga heb mogen ontdekken en vooral ook deze plek. Ik ga er graag heen. Dus zeker een aanrader!

Tineke
Ellis

Esmee is een vrouw met veel passie voor yoga en dit voel je terug in haar lessen. Voor mij bieden deze mijn rust- en yogamoment in de week, iets wat ik als mede yogadocente mezelf vaker cadeau mag doen. In haar lessen combineert Esmee kennis er ervaring en heeft ze oog voor jou als persoon. Hierdoor voel je je gezien, iets wat voor mij van grote waarde is.

Ellis
Diana

Volg hier nu een tijdje yoga. Aangezien ik een paar serieuze lichamelijke klachten heb werkt dit heel goed voor mij. En omdat Esmee bij iedere oefening duidelijk uitlegt waar het goed voor is (en je dat eenmaal thuis ook ervaart) blijkt yoga heel effectief en veel minder "zweverig" dan ik dacht. Een aanrader!

Diana