Retourneren

Ruilen & Retourneren

Mocht het zo zijn dat je vol enthousiasme in mijn webshop hebt gewinkeld, maar je toch niet blij bent met je bestelling, kun je je aankoop retourneren.

Stuur je artikel naar mij terug binnen 14 dagen, ongebruikt en in de onbeschadigde originele verpakking. Voeg ook het retourformulier bij zodat ik je retourzending snel en correct voor je kan afhandelen. Het retourformulier kun je HIER downloaden.
Als je niet kunt printen, stuur me dan het formulier per mail naar esmee@yogaschoolbalans.nl en voeg aan je pakketje een duidelijk briefje toe met daarop jouw naam en het ordernummer. Zonder deze gegevens kan de retour niet in behandeling worden genomen.

Zodra ik je retour heb ontvangen en gecontroleerd, wordt het aankoopbedrag z.s.m. terug aan je overgemaakt. Meestal binnen 2 werkdagen, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Mocht het retour gezonden artikel/verpakking beschadigd, geopend en/of gebruikt zijn, dan kan ik het artikel helaas niet meer opnieuw verkopen. De eventuele schade wordt dan in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

Retourformulier
Voeg in de retourzending s.v.p. een volledig ingevuld retourformulier bij dat je hier kunt downloaden:

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

Wil je ruilen voor een ander product?
Stuur de artikelen die je niet wilt houden s.v.p. samen met bovenstaand formulier aan mij terug, en plaats zelf een nieuwe bestelling met het product waarvoor je wilt ruilen. Direct omruilen is niet mogelijk.

Let op:
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
De verpakking van SOXS is verzegeld. Wanneer de verpakking geopend is, kan deze niet meer geretourneerd worden. Dus enkel gesloten verpakkingen kunnen worden geretourneerd.