The Awareness Weekend

Dompel je een heel weekend onder in bewustzijnswerk d.m.v. familieopstellingen, ademwerk, micro truffelceremonie, yoga, lichaamswerk en integratie.
Dit hele weekend delen en helen we met elkaar. Je word je bewust van verborgen dynamieken die voor blokkades zorgen in je dagelijks functioneren. Valse overtuigingen halen we naar de oppervlakte en zet je om naar compassie voor jezelf. Zodat jij vrijer door het leven kan en eindelijk eens die stap zet naar zelfliefde.

Voel je bij een van deze vragen een JA, dan is dit weekend voor jou.
Wil jij beter leren grenzen te stellen?
Wil jij erachter komen wat je hartsverlangen is?
Wil jij minder afhankelijk zijn van anderen voor jouw eigen geluk?
Wil jij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een boost geven?
Wil jij inzichten over waar je negatieve patronen vandaan komen?
Wil je je vastgeroeste patronen doorbreken?
Wil jij met meer compassie naar jezelf kunnen kijken?

Door het samen zijn, te verbinden, lachen met elkaar, eerlijk kijken naar jezelf en steeds een laag dieper naar het onderbewuste te gaan, transformeren we de overtuigingen en blokkades die jou weg houden van een vrij en liefdevol leven.
Dit hele weekend begeleiden wij jou vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding. We ondersteunen ieders proces door de liefdevolle confronterende spiegel voor te houden en dat doen we zeker ook met humor. Groeien en ontwikkelen hoeft niet alleen maar pijnlijk of ingewikkeld te zijn. De ontdekkingsreis naar jezelf mag ook leuk zijn. De meerwaarde van een heel weekend is dat je met gelijkgestemden jouw proces kunt integreren en je proces kunt doorpakken.

Reserveer nu jouw plekje!

the awareness weekend

€ 499

per persoon

nu boeken

UPGRADE privékamer + € 140,00