Ademwerk

De adem is misschien wel het krachtigste in ons leven. Zonder adem, geen leven. Maar hoe bewust ben jij van jouw ademhaling?


Een verstoord adempatroon kan veroorzaakt worden door onderliggend (jeugd)trauma, door stress, laag zelfbeeld, vastgezette pijn, etc. In mijn ademsessies ligt de focus niet op het aanleren van de juiste ademtechniek. Het doel van de sessies is contact maken met jouw emotioneel en spiritueel lichaam. Wat is hier verstoord en wat mag in balans komen? Wat mag bevrijd worden? Met nieuwsgierigheid onderzoeken wat er afspeelt in jouw onderbewuste en dagelijks invloed heeft op jouw gedrag, op hoe je je voelt, op hoe je ademt. Vaak zie je dat een verbeterd adempatroon een automatisch gevolg is van het helen van diepere processen.

Een ademsessie

  • Duur ca. 1,5 – 2 uur

  • Een innerlijke reis m.b.v. de verbonden ademhaling
  • Je maakt ruimte voor onderdrukte pijn en verdriet
  • Je heelt jezelf en voelt wat gevoeld mag worden
Maak een afspraak
In de ademsessie maken we gebruik van de ‘Bewust verbonden ademhaling’. Dit is een techniek waarbij we alle rustmomenten tussen de ademhaling weghalen. Hierdoor ontstaat er een ononderbroken, verbonden ademhaling. Deze zorgt ervoor dat er innerlijke processen in gang worden gezet en je afdaalt naar een diepere laag in jouw bewustzijn. Hier kun je de thema’s aanraken die jou in het heden, bewust of onbewust, belemmeren. Vaak zit daar nog oude pijn of verdriet wat gevoeld en bevrijd mag worden. Door de bewustwording en de inzichten die je verkrijgt tijdens of na een sessie, kom je steeds meer in contact met wie je écht bent. Vanuit hier kun je weer verder!

Je adem, een krachtig instrument wat je kunt inzetten voor heling van jouw onverwerkte stukken. Ik ben zelf elke dag nog verwonderd over de helende kracht ervan.

Tarieven 2023

Losse ademsessie

€ 105

incl. intake & analyse

Maak een afspraak

Losse ademsessie/ intake

duur ca. 1,5 – 2 uur

3 vervolgsessies

€ 270

= € 90 per sessie

Maak een afspraak

traject van 3 vervolgsessies
max. 4 maanden geldig

5 vervolgsessies

€ 425

= € 85 per sessie

Maak een afspraak

Traject van 5 vervolgsessies
max. 6 maanden geldig